Olen tamperelainen varhaiskasvatuksen opettaja ja luottamusmies. 

Haluan olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja siksi olen lähtenyt mukaan ammattiyhdistystoimintaan ja kunnallispolitiikkaan.

Olen kahden, jo omilleen muuttaneen nuoren aikuisen, äiti. Mieheni kanssa asumme jälleen kaksin Hervannassa. Olen muuten hervantalainen jo vuodesta 1973. Tällöin perheemme muutti Korkeakoululle (myöhemmin TTY ja nykyään Tampereen yliopistoa). Isäni oli siellä töissä, joten minä nautin korkeakoulun tiloista juoksemalla käytävällä ja laskemalla mäkeä, kun käytävän päässä oli mukava mäki, luiska, ruokalaan. Välillä asuin vuodet 1993-1996 Kaukajärvellä, hain sieltä miehen Hervantaan. Pienessä piirissä olen asunut, mutta silti ainakin itse kuvittelen olevani avarakatseinen kansalainen.

Kuljen päivittäisen 10km:n työmatkan sähköavusteisella pyörällä ja lihaskunnostani pidän huolta kuntosaleilla. Pakko kyllä myöntää, että välillä iskee lorvikatarri. Sen tunnistaa vyötärölle kertyvistä kiloista.

Rentoutuminen tapahtuu lenkillä yleensä Suolijärven maastossa, katselemalla Netflixiä, tekemällä käsitöitä, lukemalla tai kuuntelemalla kirjoja.


Ps. Sivustoni taustalla oleva "sininen jäinen metsä" -kuva on oikeasti automme jäätynyt tuulilasi.